Aura- en chakrahealing:

 

Kinderen en jongeren kunnen door allerlei gebeurtenissen zichzelf gaan afsluiten wat voor een disbalans zorgt in de energiebaan waarvan ze zich niet bewust zijn dat dit gebeurd.

Ook een geboorte voor een baby kan wat onrust brengen. Het is dan ook een grote stap van geborgen zitten in mama haar buik naar de grote wereld vol prikkels.

Onze energiebaan of chakralijn is ons fundament om evenwichtig door het leven te gaan.

Bij een onbalans hebben we dan ook dikwijls stress, onrust, pijn, minder vreugde, angsten,....

 

Bij de aura- en chakrahealing worden de chakra's opnieuw in evenwicht gebracht waardoor de energie weer vrij kan gaan stromen, waardoor ons aura de nodige bescherming en immuniteit geeft dat ons lichaam nodig heeft. 

Het in evenwicht zijn van deze energiebaan zorgt ervoor dat we onszelf kunnen blijven, dat we kunnen leven vanuit eigenwaarde en kracht.

Het is een ideaal hulpmiddel om stress te verlichten tijdens de examens of toetsenweken wat dan weer de concentratie vergemakkelijkt.

Voor kinderen en jongeren met autisme en ADHD geeft dit een enorme rust en kan het een grote ondersteuning zijn tijdens hun leven.

Een disbalans in het systeem kan zich uiten in vermoeidheid, hyperactiviteit, rusteloosheid, angsten, lichamelijke klachten, boosheid,....

 

Het in evenwicht brengen van onze chakralijn kan opgekropte emoties en pijnen losmaken waardoor er opnieuw rust en ontspanning kan komen.                                                                                                                    Hoe jonger we zijn hoe meer we nog in contact staan met ons hogere zelf of IK BEN waardoor kinderen en jongeren deze energie sneller terug oppikken.

 

Een sessie voor baby's en kinderen tem 12j duurt 45 minuten.

Voor kinderen vanaf 13j is dat 60 minuten.

 

Graag een afspraak. Klik hier..