MENSEN ZIJN VEEL MEER DAN JE KAN ZIEN.

Vandaag even wat meer over wie we in essentie zijn.

Als we om ons heen kijken dan zien we mensen met allemaal een lichaam van vlees en bloed.

Iedereen heeft zijn eigen unieke uitstraling, vorm, karakter, eigenheid....

Dankzij de evolutie door jaren en eeuwen heen beginnen mensen zich stilaan te herinneren dat we meer zijn dan dat lichaam.

In essentie zijn we een energetisch wezen vol liefde en openheid, dat ervoor gekozen heeft om hier op aarde te incarneren.

De bedoeling hiervan is om  BEWUST deze grote liefde en openheid te gaan leven hier op aarde maar dan in een lichaam en niet alleen energetisch.

Als deze twee samenkomen zijn we in staat om een wereld te creëren zonder oordeel, verdriet, angst, machtsmisbruik, kortom zonder negativiteit.

Dan ontstaat er een wereld vanuit eenheid en samenhorigheid waar toch wel iedereen zo naar verlangd.

Voor sommige onder ons klinkt dit als normaal en andere hebben hier nog nooit van gehoord.

Het ene is niet beter dan het andere, daar iedereen zich op een dag zal herinneren wat de bedoeling is van hier op aarde te zijn. We zijn bij onze incarnatie gewoon vergeten wie we echt zijn en dit komt bij je terug op de moment die voor jou juist is.

Om terug te kunnen herinneren wie je echt bent is het nodig om te luisteren en te leven vanuit je hart en dan maak je automatisch contact met je ziel en hogere zelf.

Doordat velen onder ons hier nog niet bewust van zijn kunnen er steeds dezelfde patronen terugkeren waar je maar niet los van geraakt. Dit gebeurt niet om ons onderuit te halen ook al lijkt dit wel zo. Deze gebeurtenissen zijn uitnodigingen van ons hogere zelf om naar binnen te gaan, om te gaan leven vanuit je gevoel in plaats van aan alle verwachtingen te voldoen en alles zomaar als waarheid aan te nemen wat er over je gezegd wordt.

Niemand anders dan jijzelf weet wat echt nodig is, wat jou enige echte waarheid is.

De reden waarom ik dit met jullie wil delen is omdat ikzelf zo'n 13 jaar geleden thuis ben beland met een burn-out.

Het ging niet meer, ik was op. Zo wilde ik niet meer verder.

Na een tijd van veel rust en door bij iemand in therapie te gaan die anders naar de wereld keek dan dat ikzelf toen deed is mijn ontdekkingsreis begonnen.

Om een lang verhaal kort te maken, ik was in mijn leven tot dan veel gekwetst geweest door pesterijen, emotionele onderdrukking , niet toegelaten worden ....  Hierdoor was ik een meisje dat zich volledig opsloot in zichzelf. Ik dacht als ik stil ben en me op de achtergrond houd dan merken ze me wel niet op, maar niets was minder waar.

Ik durfde niet opkomen voor mezelf, ik liet over mijn grenzen gaan.

Op ongeveer 19 jarige leeftijd had ik er dan genoeg van om over me heen te laten lopen en ging ik in de tegenaanval. Hierdoor werd ik niet meer lastig gevallen maar kon ik ook niet meer zo liefdevol zijn.

Hierdoor zette ik letterlijk de stroom om het goede voor mezelf te ontvangen dicht.

Door de therapie ontdekte ik dat mensen vooral reageren of handelen vanuit hun eigen gekwetstheden en dat dit eigenlijk niets met mij te maken had.

Ik heb geleerd om naar binnen te gaan en te voelen wie ik in wezen ben, om een oordeel of een gedrag van iemand anders niet persoonlijk te nemen maar bij diegene te laten van wie ze zijn.

Hierdoor heb ik mijn zachtheid teruggevonden en kan ik terug toelaten wat goed voor mij is.

Tijdens mijn reis heb ik ontdekt dat ik hooggevoelig (HSP) ben en wat voor grote meerwaarde dit is.

Met dit te delen wil ik een steun zijn voor mensen die het niet zo goed meer weten en hen vertellen dat er altijd een andere kant is. Alles staat altijd in balans, dus er is altijd een positieve kant aan een negativiteit.

Je moet er alleen maar voor kiezen om ernaar opzoek te gaan en je zal merken dat je leven ten goede veranderd.

Door jezelf te leven ben je een voorbeeld voor velen anderen en kunnen ze ervoor kiezen om hetzelfde te gaan doen met zichzelf.

Kies voor jezelf, je ziel zal je zo dankbaar zijn.

 

Veel liefs,

Anja.

 

 

 

 

 


 »