BLOGGEN DANKZIJ CORONA.

Dag lezers,

 

Ik ben Anja Sannen en heb een praktijk in energetische coaching en lichaamswerk.

Zoals bij zovele onder ons brengt dat kleine beestje corona een wending in mijn leven.

Doordat ik in mijn praktijk tijdens de begeleiding en behandeling lichamelijk contact maak ben ik verplicht gesloten.

 

Op zich geeft me dit veel vrije tijd en kan ik ervaren wat deze tijd voor mij betekend.

Naar mijn kinderen toe lijkt het of ze hebben een hele lange vakantie door het halftijds schoollopen.

Voor mijn man is er niet zo veel veranderd. Hij moet alleen zijn werk uitoefenen met een mondmasker wat natuurlijk niet zo fijn is om de ganse dag te dragen waardoor je wel gaat beseffen hoe dankbaar we moeten zijn voor de lucht die we zomaar elke dag voorhanden hebben. Dankjewel AARDE.

 

Ikzelf kan wel genieten van de tijd die ik heb maar ik mis het wel om mijn werk (passie) niet te kunnen doen.

Ik krijg heel veel voldoening uit mijn werk. Ik krijg heel veel liefde en mensen zijn me heel dankbaar voor wat het hen brengt. 

Ik vind het fijn om mensen te begeleiden naar het diepere in zichzelf en laat hen niet graag in de steek.

Daarom heb ik dankzij corona de beslissing gemaakt om langs deze blog mensen te laten kennismaken met wat mij vooral bezighoudt en waar mijn hart ligt om hen langs deze weg te laten weten dat ze niet alleen zijn.

 

Wat corona betreft wil ik vooral laten weten om niet te leven in angst. Ik weet dat het niet de fijnste tijd is maar er komt een eind aan en omdat we hier toch door moeten kunnen we dit beter vanuit een vertrouwen doen.

Onze gevoelens worden waarheid dus geloof in een mooie wereld waar veel liefde, vrijheid en openheid is zodat deze waarheid wordt en niet een leven vol angst en onderdrukking.

Angsten zorgen ervoor dat je jou eigen waarheid niet meer kan voelen.

Vertrouw op jezelf. Je bent meestal sterker dan je wel denkt.

                                                                                                                            

                                                                                                                                Veel liefs,                                    

            Anja.